BEMUTATKOZÁS

Kedves Érdeklődő!

Köszönöm, hogy oldalamra látogattál. Szentpéteri Dominika vagyok, és dekorációs falfestéssel foglalkozom. Több évig dolgoztam gyerekekkel játszóházban, és 2010-ben talált rám az ötlet egy kedves szülő által, akinek nagyon tetszettek a gyerekeknek készített rajzaim. És persze nemcsak neki, hiszen a gyerekek is imádták, és kértek újabbakat és újabbakat. Úgy gondoltam, miért is ne, kipróbálom. Nagy élmény volt az első próbálkozás, hogy nagyban is megy ugyanaz, mint kicsiben, és látni az örömöt a kisgyermek arcán, hogy kedvenc mesefigurája köszön vissza szobája faláról.
Később felbátorodtam, és saját otthonomban is elkezdtem festeni felnőttesebb mintákat, ezek között már saját tervezésű is akadt.

Azóta jó pár alkotás született, ezeket megtekinthetitek a Galériámban, és Facebook oldalamon is.
Amit tudni kell még munkámról, hogy szabad kézzel, esetleg előre készített sablon segítségével rajzolom fel a falra a mintát, majd színezőpasztát és diszperziós falfestéket használva kerül kiszínezésre a kért motívum.

Alkotó kedvem nem merül ki a rajzolásban, illetve festésben. Pár éve a fonalakkal is barátságot kötöttem, így a horgolás is nagyon a szívemhez nőtt. Kérésre és ajándékba is készítek különböző figurákat. Ezek mellett más kézműves technikákkal is szívesen kísérletezek, mint pl. varrás, decoupage, origami, stb. Néhány munkámmal szintén találkozhattok a Galériámban, illetve a Facebook-on.
Remélem, oldalam és munkáim elnyerték tetszésedet, és ha Te is szeretnél egy kis színt vinni otthonod falára, vagy kedveskedni valakinek egy horgolt figurával, keress bátran elérhetőségeim bármelyikén.